Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λάμψη από το Κύπελλο του Βασιλιά (tips)

 

Σ’ έναν αγώνα όπου το κίνητρο είναι μονόπλευρο θα κινηθεί σήμερα η στήλη, καθώς… ταξιδεύει μέχρι τη Σαουδική Αραβία.

Εκεί όπου η Αλ Φάιχα ξεκινά την προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου του “Kings Cup”. Πριν την ανάπαυλα στο πρωτάθλημα βρέθηκε σε τραγική κατάσταση με ρεκόρ 0-2-6, αλλά φάνηκε να βελτιώνεται το απόγευμα της Πέμπτης όπου κέρδισε εκτός έδρας με 2:1 τον σημερινό αντίπαλο.

Η αποψινή αναμέτρηση είναι πολυτέλεια για την πρόσφατα ανεβασμένη Αλ Κχαλί Σαϊχάτ. Τίποτα δεν πάει καλά αυτή τη στιγμή στην επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία και οι σχεδόν είκοσι μεταγραφές που έκαναν δεν έχουν αποδώσει. Βρίσκονται στην προτελευταία θέση μετρώντας μόνο μία νίκη και αυτή στις καθυστερήσεις, κόντρα στην αποδεκατισμένη Αλ Μπατέν.

Την Κυριακή θα ακολουθήσει μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλ-Ετιφάκ και ο Πορτογάλος τεχνικός Πέδρο Εμμανουέλ θα δώσει ανάσες στους βασικούς παίκτες, ενώ τραυματίες είναι οι Ριάσκος (6/0) και Αλ Ιμπραήμ (3/0). Η Al Feiha είχε ένα πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Ωστόσο, το ρόστερ τους με τους Vladimir Stojkovic, Milan Pavkov, Anthony Nwakaeme, Victor Ruiz και τους Βραζιλιάνους Paulinho και RIcardo δεν είναι τόσο κακό και είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τον τίτλο του Κυπέλλου.

Για την Αλ Κχαλί Σαϊχάτ το ματς είναι σίγουρα πολυτέλεια και πρέπει να σκεφτεί τη δύσκολη έξοδο στο Aλ-Ετιφάκ. Θα πάμε με τους γηπεδούχους.

Σαουδική Αραβία Kings Cup | 17:00
Αλ Φάιχα – Αλ Κχαλί Σαϊχάτ @ 1 (μ.ο. 2,00)

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More