Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λάρισα: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού “Νέο Κιλελέρ”

Ανανεωμένο θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Νέο Κιλελέρ”, με επικεφαλής τον εν εργεία Δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού “Νέο Κιλελέρ” αναφέρονται τα εξής:

Οι νέοι υποψήφιοι είναι πολίτες με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα και με αποδεδειγμένη αναγνώριση από την τοπικές κοινωνίες του Δήμου Κιλελέρ. Κατέχουν καίριες θέσεις στα διοίκηση, τον πολιτισμό κ.λπ και έρχονται με την υποψηφιότητά τους να συμπληρώσουν τους ήδη επιτυχημένους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους.
Η ομάδα που δημιουργεί ο Δήμαρχος Κιλελέρ και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάσης Νασιακόπουλος στηρίζεται στην πολυσυλλεκτικότητα, τόσο την επαγγελματική όσο και την ιδεολογική. Το «Νέο Κιλελέρ» άλλωστε απέδειξε ότι στηρίζεται σε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως πολιτικής ή επαγγελματικής ιδιότητας.

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος υποδέχθηκε στο συνδυασμό τους Βασίλη Κωστούλη, Βαγγέλη Παπαγιαννούλη, Γιάννη Τσίντζιρα και Νίκη Χατζηθεοχάρη, υπογραμμίζοντας ότι για τον ίδιο μέγιστη σημασία έχει η δημιουργία μίας ομάδας που θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου ο Δήμος να βελτιωθεί περαιτέρω σε κάθε επίπεδο. «Θέλω με όρεξη για δουλειά να προσφέρετε στον τόπο σας. Οι ιδέες σας θα αποτελέσουν αφορμή για την προώθηση του οράματος του συνδυασμού μας, για νέα έργα, για ένα καλύτερο αύριο στα χωριά και τις κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ».

Ο Βασίλης Κωστούλης είναι αγρότης και νυν Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χάλκης. Ο Βαγγέλης Παπαγιαννούλης είναι αγρότης και νυν Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Γλαύκης, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην Αντιδήμαρχος του τέως Δήμου Πλατυκάμπου. Ο Γιάννης Τσίντζιρας είναι αγρότης και Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νίκαιας. Η Νίκη Χατζηθεοχάρη είναι φιλόλογος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πλατυκάμπου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More