Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λάρισα: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπή αυτοκινήτων

Συνελήφθη, χθες (08-08-2023) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική Υπηρεσία της Αττικής, χθες το πρωί.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ, επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς οδηγούσε το όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σήμερα Τετάρτη, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, από αστυνομικούς  του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική Υπηρεσία της Αττικής και στο οποίο είχε τοποθετήσει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Επιπλέον, βρέθηκε μέσα σε σακίδιο μία ακόμη πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας. Οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν, ενώ το προαναφερόμενο όχημα θα αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο του.  

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More