Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Εκλογές για την ανάδειξη νομαρχιακής στο ΣΥΡΙΖΑ – Ομιλία της Ε. Κουντουρά για τις ευρωεκλογές

 «Όλες οι αποφάσεις στην Ευρώπη, επηρεάζουν τη ζωή μας και τη καθημερινότητά μας στην Ελλάδα πολύ περισσότερο από ό,τι αντιλαμβανόμαστε» σημείωσε η ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά που «άνοιξε» για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο την προεκλογική περίοδο για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, με ομιλία που πραγματοποίησε την Παρασκευή στη Μυτιλήνη.

Η πολιτική συγκέντρωση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της Αναστασίας Δαούση, συντονίστριας του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή πριν από  λίγες μέρες.

«Όλοι εδώ κρινόμαστε για το πόσο ικανοί και αποτελεσματικοί είμαστε. Με πόση σοβαρότητα και ευθύνη θα υπηρετήσουμε την ίδια την κοινωνία. Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε μία ισχυρή φωνή και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», σημείωσε η κ. Κουντουρά, που περιέγραψε το έργο της μέσα από την θητεία της στην ευρωβουλή και σε επιτροπές της.

Κάλεσε τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές του Ιουνίου και να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ γιατί «εμείς εκπροσωπούμε τους πολίτες της χώρας μας και όχι τους εαυτούς μας».

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μπουρνούς και ο αναπληρωτής συντονιστής Δημήτρης Μοιρασγεντής ο οποίος ενημέρωσε ότι παράλληλα με τις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη του ευρωψηφοδελτίου, την Κυριακή 14 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν και οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέα Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την κάθε περιφέρεια θα αναδειχθεί ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής. Οι προτεινόμενοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές για το Βόρειο Αιγαίο είναι αλφαβητικά

Αναστασίου Μαρία δικηγόρος από τη Σάμο

Ροδάκης Ανδρέας εργαζόμενος στο ΕΣΥ στη Χίο

Σταυρινός Νικόλαος Οικονομολόγος, Φοροτεχνικός από τη Σάμο

Τσιριγώτη Ζαχαρούλα Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More