Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους

Είδη πρώτης ανάγκης για το δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας συγκεντρώνουν ο ένας μετά τον άλλο φορείς στη Λέσβο.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχοντας στην Εθνική προσπάθεια ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό, θα συγκεντρώσει είδη πρώτη ανάγκης τα οποία θα αποσταλούν με μέριμνα της Περιφέρειας. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στο υπόγειο του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας, Κουντουριώτη 1 και ώρες 08:00 – 15:00.

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου, σε συνεργασία με το Παράρτημα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, απευθύνει κάλεσμα στους δημότες του Δήμου Δυτικής Λέσβου για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τον σεισμό στην Τουρκία και την Συρία.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης ξεκινά, από αύριο ΠΕΜΠΤΗ 9 Φεβρουαρίου 2023 έως και την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες πρωί 8:00 -14:00 και απόγευμα 17:00- 19:00 στο χώρο του Ισογείου του Δημαρχιακού Μεγάρου Καλλονής (απέναντι από την Μητρόπολη).

ΠΑΣΟΚ ΛΕΣΒΟΥ

Την αλληλεγγύη προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους των περιοχών της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό, καλεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής να δείξει κάθε συμπολίτης, με την συνεισφορά σε είδη πρώτης ανάγκης.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν να φέρουν τα παραπάνω είδη στα γραφεία της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στον 2ο όροφο της οδού Ικτίνου 2 στη Μυτιλήνη από σήμερα κιόλας, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, καθημερινά (και Σαββατοκύριακο) στο διάστημα 11:00 – 12:00 το πρωί.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 6932582038

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΣΒΟΥ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του νησιού μας, που θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει το Εργατικό Κέντρο Λέσβου, για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους γείτονες μας, πως ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λέσβου, κ. Στρατής Χριστόφας, συμπαραστέκεται στην προσπάθεια αυτή, και όσοι κάτοικοι θέλουν να στείλουν δέματα, δεν θα υπάρχει επιβάρυνση αλλά θα είναι δωρεάν η μεταφορά τους.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να ενημερώνουν τηλεφωνικά το Εργατικό Κέντρο, ότι θα στείλουν πράγματα και με πιο δρομολόγιο, για να παραλαμβάνονται άμεσα από τα ΚΤΕΛ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22510-28861.

Υπενθυμίζουμε τα είδη που συγκεντρώνονται:

Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, οροί, γάζες, ξηρές τροφές, παιδικές πάνες, απορρυπαντικά.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More