Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λακωνία: Νέα διοίκηση στον Άρη Σκάλας

Σε μια καινούργια περίοδο εισέρχεται ο Άρης Σκάλας μετά την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που απέδωσε η εκλογική διαδικασία η οποία διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είχαν προηγηθεί άκαρπες συνελεύσεις το προηγούμενο διάστημα για την εκλογή νέας διοίκησης. Μάλιστα, όπως είχαν προειδοποιήσει στελέχη του σωματείου, εφόσον δεν ανέκυπταν ξανά υποψηφιότητες κι ενδιαφέρον για τη διαχείριση της ομάδας, θα ακολουθούνταν οι νόμιμες διαδικασίες και την τύχη του Άρη Σκάλας θα αποφάσιζε το Πρωτοδικείο. Τελικά, αυτό το σενάριο απετράπη και ο σύλλογος οδεύει σε ανασυγκρότηση με αισιοδοξία για το μέλλον.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Βασίλης Τσιριμπής
Μέλη ΔΣ: Βασίλης Δεληκωνσταντίνου, Παναγιώτης Μάνος, Ιωάννης Μπλέτας, Θεόδωρος Τσιριμπής

«Να θέσουμε τις βάσεις για να επανέλθει η ομάδα στις ψηλές θέσεις»
Ο  νέος πρόεδρος, Βασίλης Τσιριμπής, δήλωσε: «Μετά από συνεννόηση με φίλους πάνω από όλα και ομοϊδεάτες καταθέσαμε ψηφοδέλτιο για να συνεχίσουμε την ιστορία του Άρη Σκάλας. Η ανάληψη της προεδρίας του ιστορικού Άρη Σκάλας είναι μια πράξη ευθύνης για μένα. Οι θέσεις και τα αξιώματα δεν έχουν αξία μπροστά στην ομαδική προσπάθεια. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να συνεχίσουμε το πετυχημένο έργο της προηγούμενης διοίκησης και να θέσουμε τις βάσεις για να επανέλθει η ομάδα στις ψηλές θέσεις».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More