Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λακωνία: Συνάντηση με Περιφερειάρχη για το γήπεδο Κροκεών

Το θέμα του γηπέδου των Κροκεών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, με τον βουλευτή Λακωνίας, Θανάση Δαβάκη, τον πρόεδρο της Κοινότητας Κροκεών, Αλέκο Σταματάκο, τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Κροεών, Μανώλη Πλατάνα και το στέλεχος, Θοδωρή Βενολιά.

Η Λακωνική αντιπροσωπεία εξέθεσε στον περιφερειάρχη το πρόβλημα της ακαταλληλότητας του γηπέδου για επίσημους αγώνες και ζήτησε τη συνδρομή του για την επίλυσή του.

«Οι Κροκεές εκτός της πλούσιας πολιτιστικής τους παράδοσης έχουν και μακρά ποδοσφαιρική ιστορία που ξεκινά από τη δεκαετία του ΄30. Παρ’ όλα αυτά το γήπεδό τους, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος, δεν μπορεί να υποδεχθεί επίσημες ποδοσφαιρικές συναντήσεις», επεσήμανε ο Αθ. Δαβάκης.
Υπήρξε ακόμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Ευρώτα, Δήμο Βέρδο, αλλά και τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, Παναγιώτη Δερτιλή, οι οποίοι ανέλυσαν διεξοδικά το ζήτημα.

«Εξασφαλίσαμε την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας, μόλις ολοκληρωθεί η κατάλληλη μελέτη που θα επιλύει τα ζητήματα που μέχρι τώρα εμποδίζουν τη λειτουργία του γηπέδου των Κροκεών», γνωστοποίησε ο Αθ. Δαβάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη «για την άμεση παρέμβασή του και την κατανόηση του προβλήματος».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More