Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λακωνία: «1ο Heyday Road ο Δρόμος της Ακμής»

Στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί το «1ο Heyday Road» με εκκίνηση από την Σπάρτη και τερματισμό στον χώρο των Ολυμπιακών Αγώνων την Ολυμπία.

Με την κεντρική συνδρομή των Σπαρτιατών Δρομέων και του υπεραθλητή των ρεκόρ και των μεγάλων αποστάσεων Γιάννη Κούρο, θρύλο του ultra running ο οποίος σημάδεψε με το ρεκόρ του το Σπάρταθλον, ο συγκεκριμένος αγώνας αυτός αποκτά ιδιαίτερο κύρος και σημασία!

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Γ. Δούκας: «Στηρίζουμε ως Δημοτική Αρχή όλες τις διοργανώσεις που προάγουν το Αθλητικό Ιδεώδες. Ο μεγάλος αυτός αγώνας αυτός μας δίνει την ευκαιρία να αναδείξουμε και το πρωτεύοντα ρόλο της Σπάρτης στην ανάπτυξη των Ολυμπιακών Αγώνων. “Ο Δρόμος της Ακμής” – “Heyday Road” 16 &17 Σεπτεμβρίου 2023 Σπάρτη – Μεγαλόπολη 72 χλμ Σπάρτη – Αρχαία Ολυμπία 165 χλμ. Εκεί που τέμνεται η κληρονομιά της Ιστορίας και το μεγαλείο του σύγχρονου Αθλητισμού, το «Heyday Road» έρχεται και καλεί τους πάντες για μία επανεκκίνηση αξιών στον τόπο «που ξεκίνησαν όλα». Ο Αθλητισμός επιστρέφει στις πηγές του».

Στις 16 Σεπτεμβρίου, σας περιμένουμε στην εκκίνηση, στο άγαλμα του Λυκούργου, στην Σπάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε το www.heydayroad.org

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More