Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λ. Αυγενάκης στην ΕΡΤ: «Από αύριο, θα συνεργαστούμε με τους πάντες, χωρίς να μας ενδιαφέρει από ποιο κόμμα στηρίχθηκαν»

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στην ΕΡΤ μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, για την «επόμενη μέρα» στα κόμματα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ξεκάθαρα πως «από αύριο το πρωί, θα συνεργαστούμε με τους πάντες, χωρίς να μας ενδιαφέρει από ποιο κόμμα στηρίχθηκαν ή ποια είναι η πολιτική τους προέλευση».

Αναλυτικά ο κ. Αυγενάκης είπε: «Κατ’ αρχάς θα επιτρέψετε να συγχαρώ όλους τους. Επανεκλέγεται σε νεοεκλεγέντες δημάρχους και Περιφερειάρχες όλης της χώρας. Είναι αυτονόητο ότι θα συνεργαστούμε στενότατα, διότι μας ενδιαφέρει το καλό της αυτοδιοίκησης, το καλό της χώρας μας. Πρώτα από όλα και πάνω από όλα η Νέα Δημοκρατία είναι κατά βάση στραμμένη στην ενίσχυση, στην ισχυροποίηση της αυτοδιοίκησης».

Πρόσθεσε πως «γι’ αυτό το λόγο και είναι βέβαιο ότι την επόμενη κιόλας μέρα, από αύριο το πρωί, θα συνεργαστούμε με τους πάντες, χωρίς να μας ενδιαφέρει από ποιο κόμμα στηρίχθηκαν ή ποια είναι η πολιτική τους προέλευση. Μας ενδιαφέρει ότι υπήρξε μια ετυμηγορία των πολιτών μιας περιφέρειας ή ενός δήμου και αυτομάτως είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε ταχύτατα τη συνεργασία μας μαζί τους».

Διαβάστε επίσης:

Δ. Κουρέτας μετά την νίκη του έναντι του Κ. Αγοραστού: «Δεν μπορώ να πανηγυρίσω γιατί η Θεσσαλία είναι πληγωμένη»

Κ. Αγοραστός μετά την ήττα του: «Κατορθώσαμε να πάμε τη Θεσσαλία πολύ ψηλά, ψηλά στην Ευρώπη, ψηλά στον κόσμο»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More