Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάικλ Τζ. Φοξ: «Επιστροφή στο Μέλλον» και στην αγκαλιά του Κρίστοφερ Λόιντ

Τριάντα επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Επιστροφή στο μέλλον», οι θρυλικοί ηθοποιοί Michael J. Fox και Christopher Lloyd συναντήθηκαν ξανά στο Comic-Con της Νέας Υόρκης για να συμμετάσχουν στη συζήτηση σχετικά με την τριλογία.

Το 1998, ο Φοξ -που υποδύθηκε τον Μάρτι ΜακΦλάι στην ταινία επιστημονικής φαντασίας- αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον το 1991. Μετά από αυτό, ο ηθοποιός ίδρυσε το 2000 το Ίδρυμα Michael J. Fox για να χρηματοδοτήσει την έρευνα για την ασθένεια με την ελπίδα να βρεθεί θεραπεία.

Αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την υποκριτική λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του το 2020.

Το «εμβληματικό δίδυμο» δέχθηκε πολλά μηνύματα θαυμασμού στο Twitter, με ορισμένους να το χαρακτηρίζουν ως το πιο «υγιεινό περιεχόμενο που χρειαζόμαστε». Άλλοι αποκάλεσαν τον Fox «πολεμιστή» και είπαν ότι «προσωποποιεί τη χάρη και το θάρρος».

Ένας θαυμαστής έγραψε: «Αν ήσουν έφηβος το 1985, τότε ο Michael J. Fox ήταν ο άνθρωπός σου. Ο Marty McFly στο Back to the Future είναι ο πιο cool έφηβος στην ιστορία του κινηματογράφου. Το να τον βλέπεις να αγκαλιάζει έτσι τον Christopher Lloyd είναι τόσο ωραίο και συγκινητικό».

Ο Fox και ο Lloyd αγκαλιάστηκαν και επαίνεσαν ο ένας τον άλλον. Ο Fox είπε ότι «το καλύτερο μέρος αυτής της ταινίας ήταν η συνεργασία με τον Κρις» και πρόσθεσε ότι οι δυο τους είχαν «άμεση χημεία».

Το ζευγάρι ηθοποιών μοιράστηκε μια συναισθηματική στιγμή στη σκηνή και ο  Fox  περιέγραψε τον Lloyd ως τον «βασιλιά της έκθεσης».

Η συνάντηση έκλεισε με την παράθεση αποσπασμάτων από τις αγαπημένες τους ταινίες. Ο Lloyd προτίμησε ένα απόσπασμα από την «Επιστροφή στο μέλλον», λέγοντας: «Είχε ειπωθεί κάποτε σε μια ταινία – το μέλλον είναι αυτό που το κάνεις».

Πηγή: upday.com

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More