Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Μάχη» για την φανέλα με το νούμερο «7» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η φανέλα με το νούμερο «7» έμεινε χωρίς «ιδιοκτήτη» και οι «κόκκινοι διάβολοι» ψάχνουν τον επόμενο κάτοχο ενός αριθμού που για την ομάδα έχουν φορέσει για την ομάδα πέρα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ερίκ Καντονά και Τζόρτζ Μπεστ.

Το «φαβορί» για να φορέσει την φανέλα με το νούμερο «7» είναι ο Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός για την ομάδα φορώντας το νούμερο «25». Ο νεαρός Άγγλος φαίνεται πως θα είναι και ο καινούριος κάτοχος του «θρυλικού» αριθμού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι παίκτες στους οποίους μπορεί να παραχωρηθεί η φανέλα με το «7».

Ο Τζέιντον Σάντσο

Ο 18χρονος Ισπανό-Αργεντινός πλάγιος επιθετικός, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τον Έρικ Τεν Χαγκ με τις πρόσφατες εμφανίσεις του, φαίνεται να είναι ένας από τους υποψήφιους για τον φανέλα με το «7». Ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως το είδωλό του πάρα πολλές φορές. Φοράει το νούμερο «49» το οποίο του δόθηκε γιατί ακόμα μπορεί να αγωνιστεί στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο

Το «αουτσάιντερ» της «μάχης» είναι ο Βραζιλιάνος Άντονι, ο οποίος αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι έναντι των 95.000.000 ευρώ. Ο ίδιος φοράει το «21» και ο αγαπημένος του αριθμός είναι το «11» ωστόσο στην Σάο Πάολο, φορούσε το «7».

Ο Άντονι

Υπάρχει όμως και η περίπτωση την φανέλα να την φορέσει και ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας που ίσως αποκτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς η ομάδα έχει συνδεθεί με τις πιθανές μεταγραφές των Ντέκλαν Ράις, Τζουντ Μπέλινγχαμ, Χάρι Κέιν και Βίκτορ Οσιμέν.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More