Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάχη για τη ζωή της δίνει η τραυματίας του θανατηφόρου τροχαίου στην Κίσσαμο

Στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου Χανίων μεταφέρθηκε στις 20:30 μ.μ. και μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, η νεαρή γυναίκα από την Κίσσαμο, επιβάτης του αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο με δύο νέους ανθρώπους νεκρούς.

Η πολυτραυματίας φέρει πολλαπλά κατάγματα σε όλο της το σώμα και οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατηθεί ζωντανή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργου Μπέα, η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η παρέα των νέων, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά και με σφοδρότητα με ένα διερχόμενο αγροτικό 4×4 στο οποίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, στο δρόμο για το Ελαφονήσι, λίγο μετά τη σήραγγα των Τοπολίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις νέοι, ένα από τους οποίους και ανασύρθηκε νεκρός. Ακόμα μια κοπέλα υπέστη καρδιακή ανακοπή και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο, ενώ η τρίτη τραυματίας, φέρει συντριπτικά κατάγματα και είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Η κοπέλα διασωληνώθηκε και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Ο τέταρτος τραυματίας που ήταν στη θέση του συνοδηγού, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Τα δύο παιδιά που χάθηκαν κατάγονται από το Σέλινο, ενώ η νεαρή γυναίκαι που δίνει μάχη για τη ζωή κατάγεται από την Κίσαμο.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More