Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Ερλάνγκεν συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο της πόλης

Tο νέο διοικητικό συμβούλιο της ελληνικής κοινότητας Έρλαγκεν e.V. επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης Έρλαγκεν. Ο κ. Διαμαντής Γκίκας (Γραμματέας), ο κ. Αντώνης Αδάμης (Ταμίας) και η κ. Μαρίνα Παμπούκη (Μέλος) είχαν την τιμή να συναντήσουν προσωπικά τον Δήμαρχο Δρ. Florian Janik καθώς και τον δεύτερο Δήμαρχο κ. Jorg Volleth.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις νέες εκλογές στο διοικητικό συμβούλιο της ελληνικής Κοινότητας. Μίλησαν επίσης για τις δύσκολες στιγμές του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τον ενημέρωσαν για τη δυναμική επανεκκίνηση της ελληνικής κοινότητας παρουσιάζοντας το νέο χειμερινό πρόγραμμα για την περίοδο από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Ιανουάριο του 2024. Στη συνέχεια ευχαρίστησαν τον κ. Δήμαρχο για τη ισχυρή υποστήριξη που έχει η Κοινότητα από την πόλη του Έρλαγκεν. Σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις για νέες δράσεις και κατατέθηκαν δημιουργικές ιδέες.

Ως μέρος του Δήμου Έρλαγκεν, η ελληνική κοινότητα θέλει να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη του πολιτισμού της πόλης και να συνεργάζεται πολύ στενά με το πολιτιστικό γραφείο της πόλης Έρλαγκεν, το γραφείο περιφερειακής εργασίας, το VHS (Volkshochschule Erlangen) και την ένωση πολιτιστικών συλλόγων της πόλης Έρλαγκεν.

Ο Δήμαρχος Δρ. Janik και ο Δήμαρχος κ. Volleth ευχαρίστησαν πολύ τους αντιπροσώπους της ελληνικής κοινότητας για την επίσκεψη και δήλωσαν χαρούμενοι για την εντατικοποίηση των γερμανοελληνικών σχέσεων στο Έρλαγκεν.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More