Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέσι σε Μπαπέ: «Προτιμώ να πας στη Μπαρτσελόνα, αλλά αν θες τίτλους πήγαινε στη Ρεάλ»

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα τελευταία λόγια που είπε ο νυν άσος της ίντερ Μαϊάμι Λιονέλ Μέσι προς τον Κιλιάν Μπαπέ λίγο πριν αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή Μέσι άφησε αιχμές για την Παρί μετά τη μετακίνησή του στην Ίντερ Μαϊάμι και λέει στον Γάλλο επιθετικό σε ποιον θέλει να πάει μετά!

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να είπε στον Κιλιάν Εμπαπέ ότι αξίζει “μια ομάδα νικητή”, σε μια προφανή σπόντα προς την PSG πριν μετακομίσει στην Ίντερ Μαϊάμι.

Η εκρηκτική αποκάλυψη έρχεται από την ισπανική Defensa Central, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Αργεντινός εκμυστηρεύτηκε στον Mbappe την επιθυμία του να πάει στην Μπαρτσελόνα αντί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όμως ο Μέσι παρακάλεσε τελικά τον 24χρονο να παίξει για έναν σύλλογο που θα διεκδικήσει τα μεγαλύτερα τρόπαια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

‘Προτιμώ να πας στην Μπάρτσα’, είπε ο Μέσι. ‘Αλλά αν θέλεις να πας στη Μαδρίτη, κάνε το, σου αξίζει ένα πραγματικά νικηφόρο πρότζεκτ’.

Με πέντε τίτλους στη Ligue 1 και τρία Κύπελλα Γαλλίας, η νίκη δεν ήταν το ζητούμενο για τον Mbappe στο Παρίσι.

Αντίθετα, είναι η προβλέψιμη πτώση του συλλόγου στις τελευταίες φάσεις του Champions League που έχουν απογοητεύσει μια γενιά παικτών της PSG με επικεφαλής τον Γάλλο.

Ο πέντε φορές πρώτος σκόρερ της Ligue 1 ταρακούνησε συθέμελα τους Παριζιάνους όταν ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο για μετά την επόμενη σεζόν.

Η είδηση αναζωπύρωσε τις εικασίες για μια πολυαναμενόμενη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, 12 μήνες μετά την προτεινόμενη μεταγραφή του που ματαιώθηκε την 11η ώρα από μια εντυπωσιακή αντιπροσφορά των πρωταθλητών Γαλλίας.

Η απόφαση του Mbappe πιθανότατα εξόργισε αρκετούς εντός του συλλόγου που πίστευαν ότι είχαν κάνει αρκετά για να τον πείσουν να συνεχίσει στο Parc de Princes. Και η αποκάλυψη των σχολίων του Μέσι δεν θα κάνει και πολλά για να μετριάσει την οργή.

Ο βετεράνος σούπερ σταρ συμφώνησε σε μια συμφωνία-ορόσημο για να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι του MLS νωρίτερα αυτό το μήνα, βάζοντας τέλος σε μια “περίεργη” διετή παραμονή στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Μέσι πρόσθεσε μερικούς γαλλικούς τίτλους στη μεγάλη τροπαιοθήκη του, αλλά θα θυμάται καλύτερα τα χρόνια που πέρασε στο Παρίσι για την εμβληματική κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή στο Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More