Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μίλτος Τεντόγλου στο ΕΡΤNews: «Θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι» (video)

Τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου φιλοξένησε η εκπομπή του ΕΡΤNews «SportNews», όπου ο Έλληνας άλτης μίλησε για όλα, την προετοιμασία που κάνει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι, ενώ θυμήθηκε στιγμές από το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2021 στο Τόκιο.

Μεταξύ άλλων είπε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Αναστασοπούλου ο Μίλτος Τεντόγλου:

«Είναι άλλο επίπεδο οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Μπορεί να είσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής ή Πρωταθλητής Ευρώπης, να κερδίζεις παντού, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι άλλος αγώνας, θέλει κάτι άλλο για να κερδίσεις και να επικρατήσεις εκεί πέρα.
Εγώ δεν πήγα για να κερδίσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έβλεπα και τους αντιπάλους μου που ήταν πολύ καλοί και πήγαινα απλά για το μετάλλιο.
Η πεποίθηση για το χρυσό μετάλλιο μου εκείνη τη μέρα του τελικού. Θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι! Αλλά για την πρώτη θέση ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Το 2021 στον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες έλεγα μέσα μου ένα αλματάκι χρειάζεται για να νικήσω, ένα 8.25μ., θα ήταν χαζομάρα να μην το καταφέρω».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More