Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαγεία Ατρόμητου στο δεύτερο ημίχρονο

 

Οι αλλαγές του Κόλμαν έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο 4-1 των Περιστεριωτών μέσα στη Νεάπολη που βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο.

Ο Ιωνικός ήταν αυτός που βρήκε πρώτος δίχτυα με το γκολ του Μεντόσα, όμως ο Ατρόμητος εμφανίστηκε “αφηνιασμένος” στο δεύτερο μέρος, σκόραραν τέσσερα γκολ, γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να ψάχνουν το γκολ. Ο Ιωνικός ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία, με τον Μεντόσα να επιχειρεί δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά, δίπλα από το δοκάρι του Γιαννιώτη. Ο Ατρόμητος απάντησε με τον Κιάρτασον, όμως ο Χουτεσιώτης απέκρουσε. Στο πρώτο ημίωρο, ο ρυθμός ήταν πολύ καλός, με τον Ιωνικό να βρίσκει χώρους και να απειλεί, κυρίως με σουτ του Αργεντίνου. Στο 38ο λεπτό ο Χαβιέ Μεντόσα βρήκε και πάλι δίχτυα με μετά από εκτέλεση φάουλ, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα της ομάδας του ξανά με τον ίδιο τρόμο. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει τα καρέ του Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κόλμαν παράταξε την ομάδα του με αλλαγές, καθώς στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Τζαβίδας, Κλωναρίδης και Φριτζόνσον. Ο Ατρόμητος βρήκε το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης στο 53ο λεπτό με τον Κερίδα, ενώ δύο λεπτά αργότερα, έφερε τούμπα το παιχνίδι με τον Φριντζόνσον. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ιωνικού προσπάθησαν να ανασυνταχθούν, όμως ο Ατρόμητος πέτυχε και τρίτο γκολ, αλλάζοντας παντελώς την εικόνα του παιχνιδιού. Οι “φιλοξενούμενοι” ήταν κυρίαρχοι στο δεύτερο μέρος, οι “γηπεδούχοι” προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Λοβέρα να χάνει τεράστια ευκαιρία να μειώσει για την ομάδα του, με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει. Ο Ατρόμητος ήταν ασταμάτητος στη συνέχεια, σκόραρε ξανά με τον Ρομπάιγ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαιντ. Στη συνέχεια ο Ιωνικός έψαξε τρόπο να συνέλθει, με τον Ατρόμητο να ρίχνει τον ρυθμό του. Oι “φιλοξενούμενοι” βρήκαν και πάλι δίχτυα στην εκπνοή του παιχνιδιού, αυτή τη φορά με τον Τζαβίδα, που διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Γκολ: 37′ Μεντόσα / 53′ Κεσχρίντα, 55′ Φρίντζονσον, 61′ Ρομπάιγ, 90+1 Τζαβίδας

Κίτρινες: 16′ Τσιγκρίνσκι, 54′ Μεντοσα, 71′ Μίλο / 14′ Κεχρίντα, 51′ Ντε Μποκ

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες (59′ Μίλο), Βαλεριάνος, Κάνιας, Μασάς, Μεντόσα (67′ Λοβέρα), Άοσμαν, Μάντζης (59′ Ιωαννίδης)

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ ( 46′ Φρίντζόνσον), Ρομπάιγ (84′ Τζοβάρας), Ροτάριου (46′ Κλοναρίδης), Κάρτανσον (46′ Τζαβίδας).

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More