Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Μαζί μια αγκαλιά»- Δράση αλληλεγγύης και εθελοντισμού στη Λάρισα

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η πολυθεματική δράση «Μαζί μια αγκαλιά» πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία της Λάρισας από τις 11 μέχρι τις 17 Μαΐου.

Στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας και πρόληψης και την ανάδειξη του κινήματος του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, πραγματοποιείται και φέτος.

Μια πρωτοβουλία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας σε συνδιοργάνωση με τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με τη συμμετοχή και υποστήριξη μαζικών φορέων. Υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και της ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

Ο Θάνος Κουτσούκης, πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου μέσω της εκπομπής «Περίμετρος» της ΕΡΤ3, έστειλε το μήνυμα ότι ο πρέπει να προωθηθεί ο υγιεινός τρόπος διαβίωσης, η πρόληψη, η αλληλεγγύη και αναφέρθηκε και στις πολλές δράσεις που έχουν οργανωθεί για την έγκυρη ενημέρωση του κόσμου.

Ρεπορτάζ: Ελπίδα Κουτσογιάννη

Διαβάστε επίσης: “Mαζί μια αγκαλιά” από αύριο Σάββατο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More