Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μελβούρνη: Την Κυριακή η παρουσίαση του επετειακού τεύχους του περιοδικού «Αντίποδες»

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την πρώτη φορά που εκδόθηκε το ομογενειακό περιοδικό «Αντίποδες» και ο Ελληνο-Αυστραλιανός Πολιτιστικός Σύνδεσμος διοργανώνει ειδική εκδήλωση παρουσίασης του ιστορικού τεύχους, που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Το συγκεκριμένο τεύχος είναι αφιερωμένο σε 25 Αυστραλούς Φιλέλληνες.

Πρόκειται για τους: Kathryn Gauci, Arnold Zable, David Hill, Leonard Janiszewski, Jena Woodhouse, Wayne Simmons, Jim Claven, Hugh Gilchrest, Gough Whitlam, Joice Loch, Gavin Betts, Reginald Appleyard, Michael Osborne, Eugene Gorman, Gillian Bouras, John Melville Jones, George Devine Treloar, Gail Holst, Charmian Clift, Martin Johnston, Michael Winters, Philip Grundy, Paddy Montgomery, Patrick White, Alfred Vincent.

Η παρουσίαση του επετειακού τεύχους θα γίνει από τον David Hill,πρώην Γενικό Διευθυντή του ABC και πρώτο Πρόεδρο του Οργανισμού Επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα 2006-2016.

Στην εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, στις 3 μ.μ. στο οίκημα του Παναρκαδικού Συλλόγου Μελβούρνης και Βικτωρίας «Ο Κολοκοτρώνης», θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, θα ακουστούν μουσικές και θα παρουσιαστούν έργα από τους διακεκριμένους καλλιτέχνες, Έφη Αλεξάκη, Δημήτρη Αντωνόπουλο και Michael Winters

Πηγή: SBSgreek

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More