Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μενίδι: Η 40χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία – Της είχε χορηγηθεί panic button

Δύο καταγγελίες, για ενδοοικογενειακή βία, είχε κάνει η 40χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο Μενίδι με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε ενημερώσει τις Αρχές για τη βίαιη συμπεριφορά του εν διαστάσει συζύγου της, ηλικίας 50 ετών. Η πρώτη καταγγελία έγινε τον Σεπτέμβριο του 2022 και η τελευταία το Μεγάλο Σάββατο.

Πλέον οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται προς αυτόν τον άνδρα ο οποίος αναζητείται, ενώ το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, της είχε χορηγηθεί panic button αλλά δεν είναι γνωστό εάν το είχε ενεργοποιήσει. Επίσης, της προτάθηκε να πάει σε δομή αλλά αρνήθηκε.

Το θύμα, υπήκοος Αλβανίας, βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένο νωρίς το πρωί, σε ένα πεζοδρόμιο, στη συμβολή της οδού Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, οι οποίοι εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή. Στο σημείο έφθασε και ιατροδικαστής, ενώ γίνονται έρευνες στο σημείο για άλλα στοιχεία ή για τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν πληροφορίες από γείτονες και μαρτυρίες από ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του εγκλήματος. Υπάρχουν μάλιστα μάρτυρες που αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα καλούσε σε βοήθεια.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More