Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών ο 21ος γύρος της Καλαμάτας (βίντεο)

Περισσότεροι από 2.000 πολίτες κάθε ηλικίας, πήραν μέρος χθες στον 21ο γύρο της Καλαμάτας.

Η μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης διοργανώθηκε όπως κάθε χρόνο από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου 10χλμ , σε αγώνα δυναμικού βαδίσματος επίσης 10χλμ, σε μια πανέμορφη διαδρομή από την κεντρική πλατεία μέχρι και το τέλος της παραλιακής οδού Ναυαρίνου (με επιστροφή) ενώ οι λιλιπούτειοι αθλητές πήραν μέρος στον αγώνα 1,5χλμ.

Φέτος για πρώτη φορά υπήρξε και ένας ξεχωριστός αγώνας «Special Olympics»

Νικητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν ο σπουδαίος Μεσσήνιος δρομέας Παναγιώτης Καρούτζος που σημείωσε χρόνο 00:32:48 . Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν ο Νικόδημος Νικολακέας με 00:33:15  που τερμάτισε σχεδόν μαζί με τον Γιάννη Καλογερόπουλο με χρόνο 00:33:19.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Κρίστυ Χριστοπούλου με χρόνο 42¨53, δεύτερη η Κλερ Ζοσκιν από τη Γαλλία με 43¨45 και 3η η Κατερίνα Μπερδούση με 43¨50.

Για ακόμα μια χρονιά αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Σ.Δ.Υ.Μ. αλλά και σε όλους τους εθελοντές για την άρτια διοργάνωση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More