Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με το πόδι στο… φρένο η Ρεάλ πέρασε από τη Χετάφε

 

Η “Βασίλισσα” προηγήθηκε νωρίς με το γκολ του Μιλιτάο, έκανε διαχείριση στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και διατήρησε το 1-0 μέχρι το τέλος, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις.

Η Ρεάλ πέρασε νικηφόρα με 1-0 από τη Χετάφε, στην αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της La Liga και απολαμβάνει τη μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας. Μοναδικός σκόρερ ο Μιλιτάο στο 3ο λεπτό, χάρισε στη “Βασίλισσα” το πολυπόθητο τρίποντο σε μια… επαγγελματική νίκη.

Ο αγώνας: 

Η Ρεάλ έκανε ονειρεμένη αρχή στην αναμέτρηση, πετυχαίνοντας τέρμα μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Μιλιτάο να ανοίγει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μόντριτς και να βάζει τη “Βασίλισσα” σε θέση οδηγού. Οι “φιλοξενούμενοι” συνέχισαν να είναι απειλητικοί και μετά την επίτευξη του τέρματος, με την Χετάφε να προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα και να ψάχνει τα πατήματά της.

Στο 23ο λεπτό, οι “γηπεδούχοι” άγγιξαν το 1-1 με τον Ανγκιλέρι να σουτάρει και την μπάλα να περνά δίπλα από την εστία. Η Ρεάλ, προσπαθούσε να βρει χώρους και να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των “αθουλόνες”. Στο 39ο λεπτό, ο Βινίσιους έπιασε εξαιρετική καρφωτή κεφαλιά από την μπαλιά του Βαλβέρδε, όμως ο Σόρια, μπλόκαρε, μη επιτρέποντας στη “Βασίλισσα” να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Η Ρεάλ μπήκε φουριόζα και στο δεύτερο μέρος και λίγο έλειψε να βρει και πάλι δίχτυα στο 48ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας, με τους Ροντρίγκο, Τσουαμενί και Μόντριτς, να μην μπορούν να βρουν δίχτυα. Στη συνέχεια, ήταν η σειρά της Χετάφε να απαντήσει, με σουτ του Αλένια, με τον Λούνιν να μπλοκάρει. Στο 57ο λεπτό, οι “μερένχες” πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με τον Ροντρίγκο, όμως μετά την παρέμβαση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν εκτεθειμένος.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, η Χετάφε στα τελευταία λεπτά έψαξε να βρει το γκολ που θα έκανε τη ζημιά… στη Ρεάλ, όμως δεν κατάφερε, με τη “Βασίλισσα” να κάνει διαχείριση και να κρατά το “εύθραυστο” 1-0 έως το τέλος.

Κίτρινες:

Χετάφε: Σόρια, Σουάρες, Ντουάρτε, Μίτροβιτς, Τζένε, Ανγκιλέρι (83′ Αμάβι), Αλένια (66′ Πόρτου), Αλγκόμπια (83′ Σεοάνε), Μιλά, Ουνάλ (86′ Λατάσα), Μαγιοράλ (66′ Μουνίρ Ελ Χαντάντι)

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Καρβαχάλ, Μιλιτάο (83′ Φερνάντες), Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Τσουαμενί, Καμαβινγκά (83′ Ασένσιο), Μόντριτς, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροντρίγκο (89′ Ντίας)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More