Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Έμμας: «Θεώρησαν ότι τα δικά τους τομάρια αξίζουν περισσότερο από τη ζωή του παιδιού μου»

Η μητέρα της 21χρονης Έμμας συγκλονίζει. Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης αναβίωσαν οι στιγμές του θανάτου της κόρης της. Της φοιτήτριας, που βρέθηκε στην τρελή πορεία αυτοκινήτου στην Καμάρα, τον περσινό Νοέμβριο.

«Το αυτοκίνητο πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αφού χτύπησε το παιδί έπεσε σε κάδους. Για να διαφύγει έκανε όπισθεν και τότε την ξαναπάτησε. Δεν θέλω να σκέφτομαι την εικόνα του παιδιού μου», είπε η μητέρα της Έμμας, η οποία έξω από το δικαστήριο μίλησε για τον 27χρονο οδηγό, που εγκατέλειψε την 21χρονη, αλλά και τη συνοδηγό φίλη του, που απαλλάχθηκε και δεν δικάζεται. «Αυτοί οι δύο άνθρωποι θεώρησαν ότι τα δικά τους τομάρια αξίζουν περισσότερο από τη ζωή του ανθρώπου, που χτύπησαν. Προσπάθησαν να διαφύγουν, δεν προσπάθησαν να βοηθήσουν και δεν θεωρώ ότι έχουν μετανιώσει για τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η δίκη συνεχίστηκε σε φορτισμένο κλίμα. Υπήρχαν και αντιδράσεις μετά το αίτημα να διακοπεί λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν στις καταθέσεις τους τι ακριβώς συνέβη και πώς το αυτοκίνητο παρέσυρε την διερχόμενη φοιτήτρια που ήταν στο αντίθετο ρεύμα λίγο πριν φτάσει στο πεζοδρόμιο.

Η δίκη διακόπηκε στην κατάθεση της συνοδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου. Η νεαρή υποστήριξε ότι φοβήθηκε τον κατηγορούμενο για αυτό δεν επέστρεψε πίσω.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More