Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μιχάλης Ρέππας: Ντρεπόμουν να πω ότι θέλω να γίνω ηθοποιός

Για τα παιδικά του χρόνια, τις ταινίες και τις σειρές του, τα πρώτα βήματα στο θέατρο και πώς τον επηρέασε αλλά και για την περίοδο που ήταν μοντέλο στην Καλών Τεχνών μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούντιο 4» ο Μιχάλης Ρέππας.

Ο γνωστός συγγραφέας και σκηνοθέτης μίλησε για την περίοδο που εργάστηκε για πρώτη φορά λέγοντας πως «Ο μπαμπάς μου είχε κάποια προβλήματα και μου είπε ότι πρέπει να εργαστώ και όντως έπιασα δουλειά, δεν έφερα καμία αντίρρηση. Η πρώτη μου δουλειά ήταν γκαρσόνι ή μοντέλο στην Καλών Τεχνών» και για την εμπειρία σαν γυμνό μοντέλο ανέφερε ότι «Το μόνο αμήχανο είναι η ώρα που γδύνεσαι, γιατί είσαι σε μια τάξη γεμάτη παιδιά και εσύ βγάζεις τα ρούχα σου. Μετά όταν στέκεσαι δεν είναι τίποτα».

Ερωτηθείς για το αν μοιραζόταν με τους γύρω του την επιθυμία του να γίνει ηθοποιός ο κ. Ρέππας απάντησε «Όχι, το ήξερα αλλά δεν το έλεγα γιατί ντρεπόμουνα. Είχα μία συστολή ως προς αυτό και δεν το έλεγα».
Για το θέατρο και το πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή του είπε «Είμαι δύο άνθρωποι, αυτός πριν
τη σχολή και ο άνθρωπος στη σχολή… ότι δεν ήμουνα στο σχολείο, ξαφνικά στο θέατρο έγινα. Έγινα τρομακτικά οργανωμένος, τρομακτικά οργανωτικός, άλλαξα».

 

Για το πως επιλέγει τον κατάλληλο ηθοποιό για το ρόλο τον οποίο έχει εμπνευστεί ο κ. Ρέππας είπε «Ο κάθε ηθοποιός είναι σαν να σου παίρνει το χέρι από μόνος του, δεν κάνω ότι θέλω, μου επιβάλλεται ο ηθοποιός. Έχει μπει μέσα στο κεφάλι μου και μου λέει τι να γράψω. Δεν μπορώ να πάρω όποιον θέλω, δεν πάω με συμπάθειες».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More