Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπορεί να υπάρξει αγώνας μεταξύ Μέσι – Ρονάλντο μέσα στον Ιανουάριο

Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να έρθουν αντιμέτωποι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα στον μήνα Ιανουάριο, σύμφωνα με το γαλλικό RMC Sport.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας. Ο αγώνας, αν πραγματοποιηθεί, θα γίνει στα πλαίσια της περιοδείας της γαλλικής ομάδας στα γήπεδα της Μέσης Ανατολής, η οποία είχε ακυρωθεί πέρυσι λόγω της Covid-19.

Έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν 36 φορές, τις πιο πολλές όσο ο Μέσι αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα και ο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μέσι έχει κερδίσει 16 φορές, ο Ρονάλντο 11 και 9 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Το 2009 συναντήθηκαν στον τελικό του UEFA Champions League, με την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι να κερδίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του CR7 με 2-0, με τον Μέσι να πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά στο εβδομηκοστό λεπτό.

Η τελευταία τους συνάντηση ήρθε στις 8 Δεκεμβρίου του 2020, στο παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους για τους ομίλους του UEFA Champions League, με τον Ρονάλντο να είναι νικητής με τελικό σκορ 0-3, πετυχαίνοντας 2 από τα 3 γκολ.

 

Πηγή: RMC Sport

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More