Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπούργος: «Η ομάδα βελτιώνεται, προέχουν οι τελικοί με τη Γκόμελ»

 

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εφμάνιση της ομάδας του ήταν ο τεχνικός του Άρη, ο οποίος δήλωσε πως θέλει οι “κίτρινοι” να έχουν μια ανταγωνιστική ομάδα ενόψει των “τελικών” για τα προκριματικά του ΟΥΕΦΑ Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Άρης παρουσίασε μια αρκετά θετική εικόνα σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, επικρατώντας με 2-1. Μετά τη λήξη του ματς, ο τεχνικός των “κιτρίνων”, Χερμάν Μπούργος στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στους επερχόμενους “τελικούς” της ομάδας του με τη Γκόμελ για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη για αυτά τα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χερμάν Μπούργος στη NOVA:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα μας βοηθήσει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας καθώς έρχονται δύο τελικοί με τη Γκόμελ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, ημέρα με την ημέρα η ομάδα βελτιώνεται και σιγά σιγά βαδίζουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα το δούμε αυτό, θα αποφασιστεί και από τους παίκτες που θα έρθουν, πιο πολύ θα κριθεί το σύστημα από αυτούς που θα προστεθούν στην ομάδα. Eίμαστε σε καλές συνθήκες, προχωράμε και πρέπει σε δέκα μέρες να φτιάξουμε μία ομάδα για τους τελικούς με τη Γκόμελ».

Το άρθρο Μπούργος: «Η ομάδα βελτιώνεται, προέχουν οι τελικοί με τη Γκόμελ» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More