Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μυτιλήνη: «Έτρεξαν για τη ζωή» στη Γιορτή της Μητέρας στα Τσαμάκια (βίντεο)

Εκατοντάδες μητέρες με τα παιδιά τους, νέοι αλλά και πολλοί αθλητές έτρεξαν τιμώντας την Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου, στα Τσαμάκια. Τη διοργάνωση είχε ο σύλλογος  Lesvos Runners με την συνεργασία του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Μυτιλήνης και πλήθους συλλόγων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Στην 2η Γιορτή της Μητέρας στα Τσαμάκια πρώτα αγωνίστηκαν τα άτομα με αναπηρία και στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στην όμορφη διαδρομή από την Πλαζ Τσαμάκια μέχρι το Κάτω Κάστρο.

Ο Σύλλογος “LESVOS RUNNERS” (ΔΡΟΜΕΙΣ ΛΕΣΒΟΥ) φρόντισε για την άψογη διοργάνωση, ενώ στις μητέρες, στα παιδιά και σε όσους συμμετείχαν δόθηκαν μετάλλια. Προσφέρθηκε επίσης νερό, χυμός, γλυκό και φυτά.

Συμμετείχαν οι σύλλογοι: ΡΟΖ Δύναμη: Σύλλογος Γυναικών με Νεοπλασία και Φίλων Εθελοντών, Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου, Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης, Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου «ο Μωριάς», Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, Σύλλογος Ασπίδα : καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας Μυτιλήνης, Συνεξέλιξη – Σύλλογος γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό – Λέσβος, Κέντρο ΑμεΑ Κυψέλη, Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Μυτιλήνης, Ο.κ.α Μυτιλήνης, Ipa Lesvou Greece και ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More