Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μυτιλήνη: Ενώπιον του Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας η γυναίκα που έβαλε φωτιά στον σύζυγό της

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας οδηγείται αυτή την ώρα ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα η γυναίκα, που έβαλε χθες φωτιά στον σύζυγό της, μέσα στην επιχείρηση εστίασης, που διατηρεί το ζευγάρι στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι προστριβές στο σπίτι του ζευγαριού ήταν συνεχείς. Οι διαπληκτισμοί ήταν συχνοί, ακόμη και μέσα στην επιχείρηση τους. Όμως, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η 49χρονη θα έφτανε σε αυτό το σημείο, όπως λένε οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν.

Η οικογένεια έχει δεχθεί απανωτά χτυπήματα από τη μοίρα, αφού οι δύο γονείς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχασαν τα δύο από τα τρία τους παιδιά.

Έκτοτε, ξεκίνησαν τα προβλήματα ανάμεσα τους, καθώς φέρονται να αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Nοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης ο επιχειρηματίας.

Ο 58χρονος αρχικά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ, ωστόσο κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη. Η διασωλήνωσή του έγινε άμεσα, καθώς φέρει μεγάλο εύρος εγκαυμάτων πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Τα εγκαύματα καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η ανάρτηση στο Facebook της αδερφής του άτυχου επιχειρηματία, η οποία προσεύχεται να γίνει καλά ο αδερφός της και δεν μπορεί να πιστέψει, πως κι άλλο κακό χτύπησε την οικογένειά του.

«Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδε τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του όταν έχεις χάσει δύο παιδιά όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα. O Γιάννης έχει πονέσει τόσο πολύ, εύχομαι η Παναγία να τον βοηθήσεο να τα καταφέρει. Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Κάποτε μου λεγε ότι μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και τα ρούχα του και γύρισε μόνος του πόσο μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος, Παναγία μου βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό».

 Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, σήμερα (20-04-2023) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.

» Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η συλληφθείσα, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με τον ημεδαπό σύζυγό της, σε εσωτερικό χώρο καταστήματος που διατηρεί ο τελευταίος στη Μυτιλήνη, περιέλουσε αυτόν με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά, με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης».

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Λαχουρή

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More