Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα αναβολή στη δίκη ιδιοκτήτη φροντιστηρίου που έχει καταδικαστεί για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών του

Νέα αναβολή ζήτησε και πήρε σήμερα Πέμπτη στο Εφετείο Χανίων, ο συνήγορος του 60χρονου ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, ο οποίος το 2020 είχε κριθεί ένοχος από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου για το κακούργημα της κατ’ επανάληψη αποπλάνησης και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 20 ετών.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στα τέλη του 2018 όταν κάποιες από τις παλιές του μαθήτριες προχώρησαν σε σχετική καταγγελία, που αφορούσε σε περιστατικά που είχαν γίνει το 2013 όταν τα θύματα σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ήταν 13 έως 15 ετών. Οι πρώτες πέντε καταγγελίες αφορούσαν θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε την αναβολή της δίκης λόγω αδυναμίας παράστασης του κατηγορούμενου λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Αυτό προκάλεσε την οργή των έξι κοριτσιών και των οικογενειών τους, με τους συνήγορους πολιτικής αγωγής να υπογραμμίζουν ότι και την προηγούμενη φορά η δίκη είχε αναβληθεί για τον ίδιο λόγο, ενώ παράλληλα επέδωσαν ένορκες καταθέσεις μαρτύρων που υποστηρίζουν ότι ο 61χρονος σήμερα εκπαιδευτικός, διασκέδαζε σε μπαρ των Χανίων το προηγούμενο Σάββατο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More