Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα Μαροκινή… εποποιία, “νοκ άουτ” η Πορτογαλία

Η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί έγινε η πρώτη αφρικανική χώρα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς κατάφερε να αποκλείσει την… παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο (1:0), χάρη στο γκολ του Εν Νεσίρι από το πρώτο ημίχρονο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η Πορτογαλία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Μπρούνο Φερνάντες σέντραρε στην περιοχή, με τον Φέλιξ να πιάνει την κεφαλιά και τον Μπόνο να διώχνει σε κόρνερ. Τα επόμενα λεπτά η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με το ρυθμό να είναι γρήγορος και τις δύο ομάδες να μην έχουν σημαντικές φάσεις.  Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος προσπαθούσε να απειλήσει το Μαρόκο, όμως η πολυπρόσωπη άμυνα των Αφρικανών ήταν… απροσπέλαστη.

Στο 31ο λεπτό ο Ζοάο Φέλιξ σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35′, ο Μπουφάλ “ταλαιπώρησε” την άμυνα της Πορτογαλίας, όμως το σουτ του ηταν αδύναμο. Στο 39ο λεπτό ο Γκερέιρο έκανε παράλληλη σέντρα, όμως το εν κινήσει σουτ του Φέλιξ πέρασε ψηλά άουτ. Στο 42′ το Μαρόκο άνοιξε το σκορ. Ο Ατιάτ-Αλά σέντραρε και ο Εν Νεσίρι πρόλαβε την έξοδο του Ντιόγκο Κόστα, σκοράροντας με σκαστή κεφαλιά. Στο 45+1′, ο Φερνάντες έκανε σέντρα-σουτ, με τον Μπόνο να αιφνιδιάζεται και την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Διαβάστε περισσότερα στο ERTSports.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More