Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέες διαπραγματεύσεις για Κάουλι | Παραμένει το ενδιαφέρον για Τζαχανμπάκς

 

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό “εμπλέκουν” εκ νέου τον Παναθηναϊκό με δυό περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είχαν… παίξει δυνατά στο “πράσινο” ρεπορτάζ τον τελευταίο μήνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες τους αναζητούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά ενόψει της δύσκολης συνέχειας του “τριφυλλιού”. Σύμφωνα με τον Βούλγαρο δημοσιογράφο, Μετόντι Σουμάνοφ, η Λουντογκόρετς έχει δώσει διορία μερικών ημερών προκειμένου να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για τον Κάουλι.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Παναθηναϊκός είχε προσφέρει 1.5 εκατομμύριο ευρώ για τον Βραζιλιάνο, με τους Βούλγαρους να την απορρίπτουν, καθώς δε συμβιβάζονται με λιγότερα από 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης πιέζει την ομάδα του, αφού πρόσφατα απέρριψε την πρόταση της Γεονμπούκ και θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Take it or leave it: Ludogorets have given Panathinaikos a few days time to increase their bid and meet the €2.5m price tag of attacking midfielder Cauly, otherwise the deal is off the table. A few weeks ago PAO made a €1.5m bid which was immediately rejected by Ludogorets… pic.twitter.com/Yaw7pihK1h

— Metodi_Shumanov (@shumanskoo) January 23, 2023

Παράλληλα, η ολλανδική ιστοσελίδα “1908.nl” ανέφερε σε σημερινό (23/1) της δημοσίευμα πως η Φέγενορντ έχει βγει στην αγορά για εξτρέμ, την ίδια ώρα που ο Ιρανός δε βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Ρότερνταμ και δε θα ήταν αρνητικός αν αποχωρήσει. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο ολλανδικό Μέσο είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη, το οποίο παραμένει “ενεργό” όπως αναφέρει, όμως οι δύο ομάδες έχουν οικονομική… απόσταση.//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More