Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέος εξοπλισμός στο Καυτατζόγλειο Στάδιο

Στην αναβάθμιση των προπονήσεων και της αθλητικής κουλτούρας συνεχίζει να προχωρά το Καυτατζόγλειο Στάδιο με ακόμη μία ενίσχυση εξοπλισμού.

Αυτή τη φορά κινητού, όπως ακόντια, σφαίρες, δίσκους, χρονόμετρα, βατήρες και μεζούρες.

«Σήμερα μετά από προσπάθεια ετών, πιστέψτε με, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με προσωπική πρωτοβουλία και πίεση της Βούλας Πατουλίδου και φυσικά με αρωγό τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ήρθε επιτέλους κινητός εξοπλισμός, που χρειαζόταν το στάδιο για να μπορεί να διοργανώσει και διασυλλογικούς εθνικούς αλλά και διεθνείς αγώνες στίβου υψηλών προδιαγραφών», δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο πρόεδρος της διοίκησης του σταδίου, Γιάννης Σωσσίδης.

«Θέλω ουσιαστικά να ευχαριστήσω την περιφέρεια και τη διοίκηση του Καυτατζογλείου, που μετά από επτά χρόνια, απ’ το ’16-’17 ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία να μας φέρουν καινούργια όργανα και ανταποκρίθηκε η περιφέρεια», ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, Τάσος Τομπούλης.

«Η ΠΚΜ έχει θέσει ως κεντρικό της στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών σε όλη την κεντρική Μακεδονία. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέτοιους αθλητές, πρωταθλητές, Ολυμπιονίκες, που μας κάνουν περήφανους σ’ όλα τα πέρατα της γης και να μην έχουν τις σωστές υποδομές για να δουλέψουν», πρόσθεσε ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Έχουμε έλλειψη. Το έλλειψη σημαίνει ότι θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς, να συνεργαστείς προκειμένου να μη ζηλεύεις όταν βγαίνεις στο εξωτερικό όλους τους άλλους αθλητές, που τα έχουν σχεδόν –σε ό,τι αφορά την αθλητική τους ζωή- όλα», συμπλήρωσε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More