Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκος Χριστοδουλάκης από Τρίπολη: Η χώρα χρειάζεται θεσμική παρέμβαση, παραγωγική ανασυγκρότηση και κοινωνική συνοχή

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο καθηγητής, πρώην υπουργός και νυν υποψήφιος βουλευτής επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Χριστοδουλάκης.

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου ” Ιn Social ” και υπεύθυνος για τη σύνταξη του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ήταν προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας.

Συμμετείχε σε συζήτηση – συνάντηση με παραγωγικούς και λοιπούς θεσμικούς φορείς της περιοχής, όπου και τους γνωστοποίησε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, πάνω στην οικονομία και την ανάπτυξη.

” Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι ολοκληρωμένη και υλοποιήσιμη. Η στόχευσή της είναι τριπλή: Μιλάμε για θεσμική παρέμβαση, για παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και για κοινωνική συνοχή, ώστε να μπορέσει να γίνει ομαλά αυτή η μετάβαση. Χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Η χώρα ρήμαξε όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων, των προγραμμάτων λιτότητας. Χάθηκαν 100 δισ. περίπου σε επενδύσεις. Το σχέδιο της ανασυγκρότησης πρέπει να γίνει με κοινωνική συνοχή. Και αυτό, γιατί, υπάρχει παντού ανισότητα. Θέλουμε μία συμπεριληπτική πολιτική, με νέα εργαλεία και με νέες πολιτικές. Χρειάζεται, βέβαια και περιφερειακή ανάπτυξη”, δήλωσε ο Νίκος Χριστοδουλάκης στους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις, απαντήσεις και τοποθετήσεις.

Την πρόταση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την ανάπτυξη και την οικονομία ανέπτυξε απ΄ την Τρίπολη ο Νίκος Χριστοδουλάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More