Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός βρέθηκε ο οπαδός που είχε επιτεθεί στον Τζακ Γκρίλις το 2019

Άδοξο τέλος είχε ο 32χρονος οπαδός της Μπέρμπιγχαμ Σίτι που είχε επιτεθεί στον Τζακ Γκρίλις που τότε αγωνιζόταν στην Άστον Βίλα, αφότου είχε εισβάλει στον χώρο του γηπέδου με σκοπό να χτυπήσει τον Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Σε ένα ντέρμπι μεταξύ της Μπέρμπιγχαμ Σίτι και της Άστον Βίλα, ο Τζακ Γκρίλις είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για την τότε ομάδα του, δίνοντάς την νίκη με 0-1. Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, ένας οπαδός είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και είχε χτυπήσει τον πλέον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι στο κεφάλι.

Ο οπαδός είχε φυλακιστεί για 14 εβδομάδες λόγω της επίθεσής του προς τον Γκρίλις, ενώ του απαγορεύθηκε η είσοδος στα αγγλικά γήπεδα για 10 χρόνια. Είχε φυλακιστεί ξανά, καθώς είχε αγνοήσει τελείως την απαγόρευση και είχε πάει να δει την αγαπημένη του ομάδα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “The Sun“, ο 32χρονος ο οποίος είχε τρία παιδιά, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην πόλη του Μπέρμπιγχαμ, με την οικογένειά του να τον περιγράφει ως έναν αξιαγάπητο άνθρωπο, με καλή καρδιά και πως «φορούσε» ένα χαμόγελο πάντα στα χείλη του.

Τα αίτια του θανάτου του άτυχου οπαδού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο οι συγγενείς του αναφέρουν πως το προηγούμενο Σάββατο, ο 32χρονος έδειχνε πως ήταν καλά και συμπεριφερόταν κανονικά, όπως πάντα.

Πηγή: The Sun

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More