Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεστέροβιτς: «H Ελλάδα είναι νούμερο ένα φαβορί»

 

Ο παλαίμαχος Σλοβένος σέντερ σε δηλώσεις του στη “Mozzart Sport”, ανέφερε πως η “Γαλανόλευκη” είναι η επικρατέστερη ομάδα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ 2022.

Η Σλοβενία μπαίνει ως κάτοχος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στοχεύει να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε πριν από πέντε χρόνια. Με έναν πιο ώριμο και αστέρα του ΝΒΑ πλέον, Λούκα Ντόντσιτς, αλλά και την επιστροφή του Γκόραν Ντράγκιτς, η ομάδα του Αλεξάντερ Σέκουλιτς μοιάζει ικανή για το “back to back”.

O Ράσο Νεστέροβιτς πάντως, βλέπει άλλο εθνικό συγκρότημα να είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση, που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου. Την Ελλάδα.

«Δεν είναι κάτι ρεαλιστικό», δήλωσε ο παλαίμαχος σέντερ όταν τον ρώτησαν από τη “Mozzart Sport” για την πιθανότητα η Σλοβενία να διατηρήσει τα σκήπτρα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

«Είμαστε δυνατοί, μην με παρεξηγείτε. Πιστεύω στην ποιότητά μας, αλλά ο κόσμος δεν γνωρίζει την ποιότητα των ομάδων», τόνισε ο Νεστέροβιτς και συνέχισε χρίζοντας φαβορί την “επίσημη αγαπημένη”: «Για μένα η Ελλάδα είναι νούμερο ένα φαβορί. Μετά έρχονται η Σερβία και Ισπανία, που είναι πάντα εκεί με ποιοτικούς παίκτες, αλλά και οι Ιταλοί που, αν πιάσουν καλή απόδοση, μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε.

Ξέχασα και τους Γερμανούς. Σπουδαία ομάδα που παίζει στο γήπεδο της. Θα είναι μια καταπληκτική διοργάνωση, θα είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι».

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More