Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντάρεν Κεντ: Πέθανε ο ηθοποιός του Game of Thrones σε ηλικία 36 ετών

Ο Ντάρεν Κεντ, ηθοποιός που εμφανίστηκε στο “Game of Thrones“, πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 36 ετών. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από το πρακτορείο του, Carey Dodd Associates, σε μια δήλωση που αναρτήθηκε στο Twitter την Τρίτη.

Με βαθιά θλίψη πρέπει να σας πούμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και πελάτης Darren Kent απεβίωσε ειρηνικά την Παρασκευή“, έγραψε το πρακτορείο. “Οι γονείς του και ο καλύτερος φίλος του ήταν στο πλευρό του. Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή“.

Ο Kent γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Essex και φοίτησε στη δραματική σχολή Italia Conti, από όπου αποφοίτησε το 2007. Ο πρώτος του σημαντικός ρόλος ως ηθοποιός ήταν στην ταινία τρόμου “Mirrors” του 2008. Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του “Game of Thrones” και πιο πρόσφατα έπαιξε στην ταινία του 2023 “Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves“.

It is with deep sadness we have to tell you that our dear friend and client Darren Kent passed away peacefully on Friday. His parents and best friend by his side. Our thoughts and love are with his family in this difficult time. RIP my friend pic.twitter.com/Ko0mPFUJNK

— Carey Dodd Associates (@CareyDoddAssos) August 15, 2023

Πηγή: variety.com

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More