Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντέρμπι κορυφής στην “OPAP Arena”

 

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια (19:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) κεντρίζει το ενδιαφέρον στο αποψινό πρόγραμμα. Στον Βόλο με χιλιάδες φίλους του ο Ολυμπιακός.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Το μεγάλο παιχνίδι στην “OPAP Arena” κεντρίζει το ενδιαφέρον, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής της Super League (8/1, 19:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ). Η “Ένωση” θέλει τη νίκη για να σπάσει το… αήττητο του “τριφυλλιού”, να παραμείνει μόνη δεύτερη και να πλησιάσει την ομάδα του Γιοβάνοβιτς στη βαθμολογία. Η ΑΕΚ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια ευχάριστη είδηση αφού ο Ρότα προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη δική του προετοιμασία χωρίς κάποιο απρόοπτο, αφού εκτός αποστολής είναι οι γνωστοί τραυματίες Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου, Γκάνεα, ενώ ο Καμπετσής δεν συμπεριλήφθηκε μιας και είχε ίωση τις περασμένες ημέρες.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, στις 16:00 (ΕΡΑ ΣΠΟΡ), ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Πανθεσαλικό από το Βόλο, που θα θυμίζει “Καραϊσκάκη”, αφού παραπάνω από 13.000 φίλοι του θα βρεθούν στο γήπεδο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει τους Τσοκάνη, Φερνάντεθ, Νοκέρ και Ματίγια -έχοντας όμως τους νεοαποκτηθέντες ΓκάγκιΤσιρίνος– ενώ ο Μίτσελ δεν έχει διαθέσιμους τους Μπα, Βρουσάι, Βαλμπουενά και Βατσλίκ.

Στις 17:00 (ΕΡΑ ΣΠΟΡ), στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της 6ης θέση, ενώ οι Νικαιώτες για να πάρουν βαθμολογική ανάσα και να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση. Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Μαυρομμάτη, Σουάρεθ, Κυβρακίδη και τον τιμωρημένο Γιαννιώτη, ενώ για τον Ιωνικό εκτός έμειναν οι Πογοσιάν και Μασάς, με επιστροφή των τιμωρημένων Ρομαό, Μύγα, Αντούνες (κάρτες), Τσίμπσαχ (κόκκινη) και του τραυματία Σεμπά.

Στις 19:00 ο Άρης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λουίς Πάλμα που ταλαιπωρείται από ίωση, τον Ενκουλού που είναι τραυματίας, καθώς επίσης και τους Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδη, Τανούλη, Παναγίδη, Χατζηιωάννου, Καρακασίδη. Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπαράλες, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι είναι ο Μπαρτόλο και οι γνωστοί τραυματίες Μπενίτο, Γκαρθία, Βαλιέντε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7 Ιανουαρίου

17:30 Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1:3
19:30 ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟΚ 0:3

Κυριακή 8 Ιανουαρίου

16:00 Βόλος ΝΠΣ – Ολυμπιακός
17:00 Ατρόμητος – Ιωνικός
19:00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου

17:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More