Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντανίλο: «Η κριτική θα υπάρχει πάντα γιατί ο Ρονάλντο πουλάει πολύ»

 

Ο Πορτογάλος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIFA και μεταξύ των θεμάτων για τα οποία μίλησε ήταν και το… σίριαλ που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ντανίλο Περέιρα έσπευσε να υπερασπιστεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως η κριτική είναι “στρατηγική” των ΜΜΕ διότι “πουλάει” πολύ, ενώ μίλησε και για τον τρόπο που αγωνίζεται η εθνική Πορτογαλίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η κριτική θα υπάρχει πάντα γιατί ο Κριστιάνο είναι ένας παίκτης που πουλάει πολύ, είναι ένας παίκτης για τον οποίο μιλάμε καθημερινά. Αν είναι κακός σε ένα ματς, ο κόσμος θα μιλήσει. Αν είναι καλά, ο κόσμος θα μιλήσει. Είναι φυσιολογικό για τον Κριστιάνο, που είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας, και που έχει περισσότερα φώτα πάνω του. Θα του δίνουμε περισσότερες φορές την μπάλα, θα προσπαθήσουμε τον βοηθήσουμε να σκοράρει και η αλήθεια είναι ότι και αυτός θα το απαιτήσει. Είναι φυσικό να γίνεται αυτή η κουβέντα γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι παίζουμε για τον Κριστιάνο, αλλά δεν είναι έτσι. Παίζουμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More