Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νότιο Αιγαίο: Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη ο Στέφανος Καψάλης

Νέος περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης για το Νότιο Αιγαίο, ανεδείχθη χθες – κατά συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου –  ο δικηγόρος Στέφανος Καψάλης.

Υποψήφιοι για τη θέση δήλωσαν οι Στέφανος Καψάλης και Σπύρος Κατσούρης.

Στη μυστική ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Καψάλης ανεδείχθη ο νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης για το Νότιο Αιγαίο συγκεντρώνοντας 37 ψήφους έναντι μίας του κ. Κατσούρη.

«Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τον Περιφερειάρχη, κ. Χατζημάρκο και από έναν μεγάλο αριθμό συμβούλων, όπως άλλωστε προβλέπουν οι διατάξεις του νόμου για την εκλογή του Περιφερειακού Συμπαραστάτη, ώστε να διασφαλιστεί το κύρος του θεσμού, αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή αλλά και τεράστια ευθύνη» δήλωσε ο κ Καψάλης.

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος συνεχάρη τον νέο συμπαραστάτη και εξέφρασε τις ευχές του για καλή επιτυχία στο δύσκολο, όπως το χαρακτήρισε, έργο που έχει μπροστά του .

Σημειώνεται ότι αντικείμενο του θεσμού είναι η διαμεσολάβηση μεταξύ πολιτών και επιχειρήσεων με την Περιφέρεια και τις υπηρεσίες της, με σκοπό την ορθή εφαρμογή των νόμων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More