Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ν. Δένδιας από την 355 Μοίρα των καναντέρ: Είμαστε ευγνώμονες – ΚΥΑ για την αύξηση του πτητικού επιδόματος χειριστών εναέριων μέσων πυρόσβεσης

Σε απευθείας σύνδεση με το ertnews.gr μεταδόθηκαν οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια ο οποίος επισκέπτεται τη Μοίρα πυροσβεστικών αεροσκαφών -355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών (355 ΜΤΜ)- της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα και συνοδεύεται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Ο κ. Δένδιας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη όλων για ό,τι κάνουν για την πατρίδα. Όπως είπε η αποστολή των πληρωμάτων είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτεί γενναιότητα και αυταπάρνηση. Τόνισε ότι αυτό επιβεβαιώθηκε και με τον θάνατο του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη.

Πρόσθεσε ότι από το 1977 χάθηκα 17 ιπτάμενοι «τους οποίους τιμάμε και δεν τους ξεχνάμε».

Η πολιτεία είναι δίπλα σας, σας υποστηρίζει, υπογράμμισε ο κ. Δένδιας και τόνισε ότι οι ενέργειες για προμήθεια νέων αεροσκαφών κα αναβάθμιση υπαρχόντων θα ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό. Ακόμα είπε ότι θα υπογραφεί ΚΥΑ για την αύξηση του πτητικού επιδόματος χειριστών εναέριων μέσων πυρόσβεσης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More