Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ν. Δένδιας: Συνάντηση με σπουδαστές του Κολλεγίου Εθνικής Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που πραγματοποιούν επίσκεψη στην Ελλάδα

«Με μεγάλη χαρά συναντήθηκα σήμερα με σπουδαστές του Κολλεγίου Εθνικής Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που πραγματοποιούν επίσκεψη στην Ελλάδα», έγραψε σε ανάρτησή του ο Ν. Δένδιας.

Με μεγάλη χαρά συναντήθηκα σήμερα με σπουδαστές του Κολλεγίου Εθνικής Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που πραγματοποιούν επίσκεψη στην Ελλάδα.

Τους επισήμανα ότι η Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μοιράζονται την ίδια αντίληψη για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την… pic.twitter.com/JK9Ma0u96B

— Nikos Dendias (@NikosDendias) February 29, 2024

«Τους επισήμανα ότι η Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μοιράζονται την ίδια αντίληψη για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία της ευρύτερης περιοχής. Επισήμανα επίσης τη μεγάλη σημασία της Συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που είχα την τιμή να υπογράψω το 2020, ως Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, με τον ομόλογό μου @ABZayed», πρόσθεσε.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More