Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ν. Καραμπετάκης: Με «μεγάλο» αντίπαλο στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Έναν από τους «μεγάλους» συλλόγους της χώρας επιθυμούν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου αντίπαλο στην φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου, μια ομάδα που έχει καθιερωθεί στη Γ εθνική κατηγορία, από ένα χωριό του Δήμου Εμμανουήλ Παππά με 350 κατοίκους είναι η «σταχτοπούτα» του κυπέλλου Ελλάδος. Ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Καραμπετάκης μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για το «μαγικό» ταξίδι της ομάδας του στη διοργάνωση.

«Πραγματικά είναι μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή για την ομάδας μας, για τον κόσμο, για το χωριό και κυρίως για τους παίκτες, για αυτήν την τεράστια προσπάθεια που κάνουνε. Νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη πρόκριση έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κι έχουμε μπροστά μας ένα ωραίο ταξίδι που συνεχίζεται»

«Στις κληρώσεις σταθήκαμε και λίγο τυχεροί από την άποψη ότι παίξαμε με ομάδες ίδιας δυναμικότητας αλλά βέβαια είχαμε ένα βαθμό δυσκολίας ότι όλα τα παιχνίδια τα είχαμε εκτός έδρας παίζοντας σε γήπεδα και με δύσκολες συνθήκες. Ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά και πραγματικά μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά μου και στη διοίκηση που είναι τόσο κοντά μας».

Για το που αφιερώνει την πρόκριση:

«Θεωρώ ότι η ομάδα έκανε ένα βήμα παραπάνω γιατί μην ξεχνάμε ότι από τρία χρόνια και πάλι εκπροσώπησε επάξια το Νομό Σερρών, είχε φτάσει στους «32» της διοργάνωσης. Εμείς έχουμε την τύχη και την χαρά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Θέλω πραγματικά, επειδή είμαι τρίτο χρόνο στην ομάδα, να αφιερώσω αυτήν την πρόκριση στους ανθρώπους που είναι τόσο κοντά μας. Άνθρωποι που παρά τις δυσκολίες μας στηρίζουνε και ηθικά και οικονομικά. Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Εγώ προσωπικά ως προπονητής έχω βρει τη χαρά μου, έχω βρει την Ιθάκη μου, κάνω έτσι απερίσπαστα τη δουλειά μου και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Το αφιερώνουμε στη διοίκηση γιατί δικαιούνται αυτοί οι άνθρωποι που έχουν κάνει μια τόσο μεγάλη προσπάθεια, να πάρουν μια τέτοια μεγάλη χαρά».

Για την παρουσία δύο ομάδων από το Νομό Σερρών στους «16» του κυπέλλου:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι αυτή τη στιγμή ο Νομός έχει δύο ομάδες στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος. Μπορούμε να σκεφτούμε ότι π.χ. η Κρήτη έχει μία ομάδα. Νομίζω ότι αυτό δείχνει την άνοδο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη ομάδα του Νομού, ο Πανσερραϊκός πέτυχε δύο προκρίσεις πολύ σημαντικές με ανατροπές που δείχνει ότι έχει φτιάξει μέταλλο πρωταθλητή και νομίζω ότι όλοι οι Σερραίοι θα πρέπει να είναι χαρούμενοι για αυτές τις στιγμές».

-Για τον αντίπαλο που επιθυμεί στην επόμενη φάση:

«Σίγουρα για εμάς, όπως και στον προηγούμενο γύρο περιμέναμε μια πρόκριση με μεγάλη ομάδα. Αυτό που θέλουμε κι εγώ και τα παιδιά, και για την ομάδα θα είναι πολύ σημαντικό, να μπορέσουμε να παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα, κατά προτίμηση από την  πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λιγκ, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ένα πολύ καλό γήπεδο με συνθήκες Σούπερ Λιγκ. Θεωρώ ότι ένα τέτοιο παιχνίδι θα είναι κάτι που θα μείνει χαραγμένο και στα παιδιά γιατί πραγματικά θα μπούνε σε αποδυτήρια, σε γήπεδα που πολλά παιδιά τα έχουν δει μόνο από την τηλεόραση και είναι αυτή η χαρά του ποδοσφαίρου».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More