Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ν. Σούλης στο «Στούντιο 4»: «Όταν είδε το video clip της η Μοσχολιού, έβαλε τα κλάματα» – Τι είπε για την συνεργασία με τον Κασσελάκη

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Νίκος Σούλης βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ και μίλησε για τις συνεργασίες του, τις πρώτες του δουλειές και φυσικά για την συνεργασία του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Σούλης ξεκίνησε εξηγώντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που τον «φιλοξενεί» το συγκεκριμένο «Στούντιο». «Με είχε καλέσει ο Φρ. Γερμανός στο “Αλάτι και Πιπέρι” για να μου πάρει συνέντευξη», είπε.

Ο Νίκος Σούλης μίλησε αρχικά για το πώς άφησε την υποκριτική και ασχολήθηκε με τη σκηνοθεσία. «Ήθελα να γίνω ηθοποιός, πήγα να δώσω αλλά είδα την επιτροπή και το έσκασα, ήμουν πάρα πολύ ντροπαλός. Έτσι αποφάσισα να γίνω σκηνοθέτης με την ασφάλεια του να είμαι από πίσω και να είμαι και υπεύθυνος για όλα», είπε.

Ο Νίκος Σούλης αναφέρθηκε και στον τρόπο που ήρθαν οι πρώτες του δουλειές. «Μας έλεγαν ότι ο κόσμος δεν θα αποδεχτεί το βίντεο κλιπ στην Ελλάδα», τόνισε, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη και από την αρχή ο ίδιος κι οι δουλείες του έγιναν γνωστές.

«Μου έχουν κόψει σκηνή από το “Ροντέο” της Αρλέτας γιατί φάνηκε μακάβρια», θυμήθηκε μιλώντας για τις πρώτες του δουλείες.

Ο Νίκος Σούλης τόνισε επίσης πως θέλει τα τραγούδια που σκηνοθετεί να έχουν κάτι να του πουν, καθώς και πως σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ήταν πολύ δύσκολο να λέει «όχι».

Σχετικά με τις συνεργασίες του και συγκεκριμένα μιλώντας για την Βίκυ Μοσχολιού είπε πως: «Όταν είδε το video clip της η Μοσχολιού, έβαλε τα κλάματα». Μάλιστα, θυμήθηκε πως η ίδια του είχε πει πως: «Τόσα χρόνια με τραβάνε, έτσι δεν με έχουν ξαναβγάλει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε παράλογες απαιτήσεις που μπορεί να έχει δεχτεί από καλλιτέχνες. «Τραγουδίστρια μού έχει ζητήσει να εξαφανίσω συνάδελφό της από πλάνο επειδή είχαν τσακωθεί», είπε και ανάφερε πως όλοι θέλουν να βγαίνουν όμορφοι.

Τέλος, μίλησε για την συνεργασία του με τον Στέφανο Κασσελάκη και τόνισε πως του άρεσε που οι συνεννοήσεις γινόταν άμεσα, χωρίς διαμεσολαβητές.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More