Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νetflix Cup: Για πρώτη φορά τουρνουά γκολφ μεταξύ διασημοτήτων στις ΗΠΑ από τον χώρο της F1 και του PGA Tour

Οι λάτρεις του γκολφ θα κρέμονται από την άκρη του καθίσματός τους την Τρίτη, καθώς το Netflix Cup θα κάνει το ντεμπούτο του στο Wynn Golf Club στο Λας Βέγκας.

Ο αμερικανικός γίγαντας του streaming βρισκόταν σε συζητήσεις για τη μετάδοση ενός τουρνουά γκολφ διασημοτήτων με τη συμμετοχή επαγγελματιών γκόλφερ και οδηγών της Φόρμουλα Ένα τον Ιούνιο, όπως ανέφερε αρχικά η Wall Street Journal.

Το Netflix έχει διερευνήσει επενδύσεις σε ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις και βρίσκεται στις πρώτες ημέρες δοκιμών ζωντανών μεταδόσεων- η πρώτη του ζωντανή εκδήλωση ήταν μια ειδική κωμωδία του Κρις Ροκ στις 4 Μαρτίου.

Οι αντίπαλοι Apple TV+ και Amazon Prime Video έχουν ήδη προσθέσει ζωντανές επαγγελματικές αθλητικές διοργανώσεις στο πρόγραμμά τους, αποκτώντας τα δικαιώματα των αγώνων MLS και NFL το βράδυ της Πέμπτης, αντίστοιχα.

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Κύπελλο Netflix, καθώς και πώς θα το παρακολουθήσετε από το σπίτι, τη δουλειά ή στο δρόμο.

Τι είναι το Κύπελλο Netflix;

Το Netflix Cup είναι ένας νέος διαγωνισμός στον οποίο θα συμμετάσχουν διασημότητες από το “Drive to Survive”, μια σειρά ντοκιμαντέρ για τους αγώνες αυτοκινήτου της F1, και το “Full Swing”, το οποίο παρακολούθησε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του γκολφ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022.

Το τουρνουά θα περιλαμβάνει οκτώ παίκτες – τέσσερις οδηγούς της F1 και τέσσερις παίκτες του PGA Tour. Τέσσερις ομάδες θα πρέπει να παλέψουν για να κερδίσουν τον διαγωνισμό, η καθεμία με έναν οδηγό και έναν επαγγελματία γκολφερ, παίζοντας έναν αγώνα οκτώ οπών.

Ο διαγωνισμός χρησιμοποιεί τη μορφή scramble. Σε ένα scramble, οι παίκτες κάθε ομάδας θα πρέπει να χτυπήσουν ένα drive. Στη συνέχεια, οι ομάδες επιλέγουν το καλύτερο drive και οι δύο παίκτες ακολουθούν τη δική τους μπάλα από το σημείο αυτό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδρομή στην τρύπα.

Οι δύο ομάδες με το καλύτερο σκορ θα προχωρήσουν σε μια τελευταία τρύπα για να τα δώσουν όλα για τον τίτλο του Netflix Cup.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται τέσσερις ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα της F1 στο Λας Βέγκας, το Grand Prix του Λας Βέγκας, την Κυριακή.

Ποιοί συμμετέχουν;

Το τουρνουά αποτελείται από τέσσερις ομάδες των δύο ατόμων, με έναν οδηγό της F1 και έναν επαγγελματία του PGA Tour σε κάθε μία από αυτές.

Lando Norris (Ηνωμένο Βασίλειο) και Rickie Fowler (ΗΠΑ).
Carlos Sainz (Ισπανία) και Justin Thomas (ΗΠΑ)
Pierre Gasly (Γαλλία) και Collin Morikawa (ΗΠΑ)
Alex Albon (Ταϊλάνδη) και Max Homa (ΗΠΑ)

Το Κύπελλο Netflix ξεκινά την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά αποκλειστικά από το Netflix, σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More