Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξάνθη: Η ΦΕΞ αγκαλιάζει την Τέχνη

«Ο  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ  στο Λαβύρινθο  του ΜΗ-ΝΟΑ» η παράσταση που θα ανέβει την Κυριακή 19 Ιουνίου στις επτά το απόγευμα στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης – Αυλή με τα χαμάμ.

To ΘΡΑΚΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ  ΣΚΙΩΝ του Δον Σάντσο ΒΟΥΛΤΣΙΔΗ παρουσιάζει την παράσταση ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ με ζωντανή μουσική  σαντούρι – τρίχορδο τραγούδι. “Ποιοτικό θέατρο σκιών για μικρούς και μεγάλους   για να μην κλαίτε  τα …κέφια σας….!” αναφέρουν οι υπεύθυνοι. Γενική είσοδος:  5 ευρώ . Περισσότερα ΕΔΩ

 Φεστιβάλ Ανατολικής Μουσικής

Ιούνιος – Αύγουστος 2022   14η περίοδος με την « Ξάνθη να  αφουγκράζεται ήχους της ανατολής». Εξαιρετικές μουσικές σε πανέμορφους χώρους… Συναυλίες, εργαστήρια, αφηγήσεις και αφιερώματα..

Δείτε σχετικά ΕΔΩ

5ο  Διεθνές Φεστιβάλ Tai Chi «Δημόκριτος ο Αβδηρίτης της Θράκης»  την Παρασκευή 24 έως Κυριακή 26 Ιουνίου τελετή έναρξης Πέμπτη 23/06 και ώρα 6.00μμ στο ξενοδοχείο ΑΓΡΙΑΝΗ.

Φιλοσοφία η γλώσσα πολιτισμού μεταξύ Δύσης και Ανατολής. Δεύτερη διεθνής συνάντηση εκπαιδευτών και φίλων του Ταϊ Τσι από την Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Συμπόσια, σεμινάρια, φιλοσοφικές διαλέξεις και επιδείξεις της τέχνης του Ται Τσι & Qigong. Πληροφορίες ΕΔΩ 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More