Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκινά τον Νοέμβριο η αποσυμφόρηση των φυλακών Κομοτηνής

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα αποσταλεί ειδικός τεχνικός ο οποίος θα επισκεφθεί το Σωφρονιστικό Κατάστημα Κομοτηνής και θα εκπονήσει μελέτη για τις εργασίες συντήρησης του κτιρίου.

Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος επισκέφθηκε τις Φυλακές Κομοτηνής και επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης για τις άμεσες κινήσεις αποσυμφόρησης, προς τις Φυλακές στο Νικηφόρο της Δράμας, αλλά και προς άλλα Σωφρονιστικά Καταστήματα της Μακεδονίας.

«Μέσα στον Νοέμβριο θα γίνει η πρώτη μεταφορά κρατουμένων και θα είναι σε αυτό το βαθμό που θα ομαλοποιήσει αρκετά την λειτουργία του Σωφρονιστικού Καταστήματος. Θα επακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις», τόνισε ο κ. Κατσαφάδος.

Επι πλέον ερωτηθείς για τη λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών στην Κομοτηνή, καθώς είναι η μοναδική έδρα Περιφέρειας, αν και συνοριακή, που δεν διαθέτει τμήμα Μεταγωγών, ο κ. Κατσαφάδος δήλωσε πως και αυτό το θέμα, μπαίνει στη συζήτηση και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα υπάρχει θετική έκβαση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More