Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οικονόμου σε Τσίπρα για NYT: Μην εκτίθεστε. Ξέρουμε ότι εσείς και οι φίλοι σας, αδιαφορείτε για τη χώρα

Απάντηση στην ανάρτηση στο Twitter του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το άρθρο του Αλεξάντερ Κλαπ στους «New York Times», με τίτλο: «Η σήψη στην καρδιά της Ελλάδας είναι πλέον ορατή σε όλους», δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε. Η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας. Ξέρουμε ότι προκειμένου να πλήξετε την Κυβέρνηση, εσείς και οι φίλοι σας, αδιαφορείτε για τη χώρα» λέει και συνεχίζει: «Κατά σύμπτωση ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα “σημαία”, είναι ο ίδιος που τον Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

«Η σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ. Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει, τόσο θα διασύρει τη χώρα διεθνώς».

Αυτό αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter με αφορμή άρθρο στους New York Times, του δημοσιογράφου Αλεξάντερ Κλαπ, με τίτλο: «The rot at the heart of Greece Is now clear for everyone to see» (σ.σ. «Η σήψη στην καρδιά της Ελλάδας είναι πλέον ορατή σε όλους».

Η σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ.
Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει, τόσο θα διασύρει τη χώρα διεθνώς. pic.twitter.com/LU4DL9YZt4

— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) August 22, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More