Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Οι Ιθάκες της ζωής μας” – H Καστοριά τιμά τους Καστοριείς της Ν. Υόρκης

Ο Σύλλογος Καστοριέων Νέας Υόρκης «Ομόνοια» καλεί τα μέλη και τους φίλους, καθώς επίσης και τους Αμερικανούς συμπολίτες τους που βρίσκονται με διακοπές στην Καστοριά να παραστούν στην 23η τελετή απονομής υποτροφιών στους αριστούχους μαθητές των Λυκείων της Καστοριάς.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς προς τιμή του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Καστοριάς και θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 19 Αυγούστου 2023 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Αρχοντικό Τσιατσιαπά.

Η εκδήλωση τιτλοφορείται «Οι Ιθάκες της Ζωής μας» και έχει ως χορηγούς τον Δήμο Καστοριάς και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και αναμένεται να παραστούν οι αιρετοί αντιπρόσωποι τους Δήμου και της Περιφέρειας.

Η εκδήλωση θα παράσχει την δυνατότητα στους ηγέτες του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Καστοριάς να προβάλλουν την πολυσχιδή δράση τους και συνάμα να απαριθμήσουν τα έργα της ιδιαίτερής τους πατρίδας που φέρουν εξ ολοκλήρου ή εν μέρει την σφραγίδα των φορέων τους.

Ο ιστορικός Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια», Νέας Υόρκης είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που προσφέρει δωρεές στην τοπική κοινότητα και την ιδιαίτερη πόλη τους, την Καστοριά. Εδώ και 23 χρόνια, βραβεύει επίσης και τους αριστούχους αποφοίτους των Λυκείων της Καστοριάς.

Ο Σύλλογος Καστοριέων φέτος γιορτάζει την 113η επέτειο της ιδρύσεως του, ενώ η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Καστοριάς γιορτάζει την 103ή επέτειο της ιδρύσεως της. Το επίσημο δείπνο για την 113η επέτειο θα παρατεθεί το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 στο Leonardo’s Palazzo στο Γκρέιτ Νέκ του Λονγκ Άϊλαντ.

Πηγή: anamniseis

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More