Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι πιο σημαντικές κινήσεις της Free Agency

 

Μετά από τρεις ώρες από την έναρξη του μορατόριουμ, αρκετές συμφωνίες επετεύχθησαν στη φετινή Free Agency του “μαγικού κόσμου” του ΝΒΑ. 

Οι πρώτες ηχηρές κινήσεις αφορούσαν σημαντικές ανανεώσεις, όπως αυτές του Νίκολα Γιόκιτς με τους Ντένβερ Νάγκετς, του Ντέβιν Μπούκερ με τους Φοίνιξ Σανς και του Μπράντλεϊ Μπιλ με τους Ουόσινγκτον Ουίζαρντς με αξιοσημείωτα ποσά.

Οι σημαντικότερες κινήσεις της Free Agency:

Σύμφωνα με το “The Athletic” ο Μαλίκ Μονκ συμφώνησε με τους Σακραμέντο Κινγκς, 19 εκατομμύρια για δύο χρόνια θα πάρει ο πρώην γκαρντ των Λέικερς.

Σύμφωνα με το “The Athletic”, ο Ντι Άντρε Τζόρνταν συμφώνησε με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Πι Τζέι Τάκερ συμφώνησε με τους Φιλαδέλφια 76ερς για 3ετες συμβόλαιο που θα ξεπερνάει τα 33 εκατομμύρια συνολικά, σύμφωνα με το “The Athletic”.

Ο Μπόμπι Πόρτις συμφώνησε με τους Μπακς και θα μείνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στο Μιλγουόκι με 49 εκατομμύρια δολάρια συνολικά, σύμφωνα με το “The Athletic”.

Σύμφωνα με το “The Athletic”, ο Βίκτορ Ολαντίπο ανανέωσε για ένα χρόνο ακόμα με τους Μαϊάμι Χιτ για 11 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ανφέρνι Σάιμονς συμφώνησε με τους Πόρτλαντ Τρέιλ-Μπλέιζερς για 4ετη ανανέωση έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το “ESPN”.

Ο Νικολάς Μπατούμ συμφώνησε με τους Λος Άντζελες Κλίπερς για νέο διετές συμβόλαιο έναντι 22 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με το “Yahoo”.

Ο Μο Μπάμπα θα παραμείνει στο Ορλάντο για άλλο δύο χρόνια και θα λάβει 21 εκατομμύρια δολάρια από τους Μάτζικ, σύμφωνα με το “Yahoo”.

Σύμφωνα με το “Yahoo”, ο Τζο Ινγκλς συμφώνησε με τους Μιλγουόκι Μπακς έναντι 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το “The Athletic”, ο Ουέσλεϊ Μάθιους ανανέωσε με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Συνεχίζοντας στα νέα των Μπακς, ο Τζεβόν Κάρτερ θα παραμείνει για άλλο δύο χρόνια στο Μιλγουόκι σύμφωνα με το “The Athletic”.

Ο Κρις Μπουσέ συμφώνησε με τους Τορόντο Ράπτορς για 3ετη ανανέωση έναντι 35.5 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με το “Roc Nation Sports”.

Σύμφωνα με το “ESPN”, ο Λου Ντορτ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για τα επόμενα πέντε χρόνια έναντι 87,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Πάτι Μιλς ανανέωσε με τους Μπρούκλιν Νετς για τα επόμενα δυο χρόνια έναντι 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το “The Athletic”, ο Λόνι Γουόκερ συμφώνησε με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Σύμφωνα με το “ESPN”, ο Νικ Κλάξτον ανανέωσε για τα επόμενα δυο χρόνια με τους Μπρούκλιν Νετς έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το “ESPN”, o Xoυάν Τοσκάνο Άντερσον συμφώνησε με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Σύμφωνα με το “Yahoo”, ο Τζαβέιλ ΜακΓκι συμφώνησε με τους Ντάλας Μάβερικς.

Σύμφωνα με το “USA TODAY” ο Γκάρι Χάρι συμφώνησε για ανανέωση του συμβολαίου του με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Το άρθρο Οι πιο σημαντικές κινήσεις της Free Agency εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More