Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι Όρνιθες του Καραγκιόζη» σε διασκευή για θέατρο σκιών στο Θέατρο Αυλαία

«Οι Όρνιθες του Καραγκιόζη»: Η κωμωδία του Αριστοφάνη σε διασκευή για θέατρο σκιών στο Θέατρο Αυλαία. Με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια παρουσιάζεται από το σκιοθέατρο Αγάπιος Αγαπίου από τις 30 Οκτωβρίου 2022.

Ο Καραγκιόζης και η παρέα του ανακαλύπτουν τη χώρα των πουλιών και μετά από περιπέτειες αποφασίζουν μαζί με τα πουλιά να φτιάξουν στα σύννεφα μια πολιτεία όμορφη, δίκαιη και ειρηνική.

Στη σκηνή εμφανίζονται οι γνωστές φιγούρες του θεάτρου σκιών αλλά και οι ήρωες της Αριστοφανικής κωμωδίας που μεταμορφώνονται σε φιγούρες.

Ένα έργο κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Μετά την παράσταση ακολουθεί ένα σύντομο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, γνωριμία με την τέχνη του θεάτρου σκιών, από το Σκιοθέατρο Αγάπιος Αγαπίου.

Συντελεστές

Διασκευή-Σκιοθεσία: Αγάπιος Αγαπίου, Σκίτσα: Δημητρης Νικολαΐδης, Μουσική: Παύλος Αζναουρίδης, Στο τραγούδι ακούγονται: Παντελής Θεοχαρίδης, Βίκη Βογιατζόγλου, Φιγούρες-σκηνικά: “Σκιοθέατρο”, Ρόλοι-σκιές: Μαργαρίτα Νασιούλα, Γιάννης Χρηστίδης, Αγάπιος Αγαπίου

Θέατρο Αυλαία: Τσιμισκή 136, 546 21 / Πλατεία ΧΑΝΘ, Τηλέφωνο: 2310 230013, Παραστάσεις: από 30 Οκτωβρίου 2022, Ημέρες & ώρες παραστάσεων: κάθε Κυριακή στις 13.30, Εισιτήρια: 8€ γενική είσοδος, Προπώληση εισιτηρίων: Ταμείο θεάτρου ΑΥΛΑΙΑ & ticketservices.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More