Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ορκίστηκε η δημοτική αρχή Βόρειας Κέρκυρας

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, στον ειδικά στεγασμένο χώρο του προαυλίου του δημαρχιακού μεγάρου. Ο δήμαρχος Γιώργος Μαχειμάρης ορκίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη θητεία σε μια τελετή υπό το Μητροπολίτη Κέρκυρας Νεκτάριο μαζί με το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο, πλην της παράταξης ΛΑΣΥ που τέλεσε πολιτικό όρκο.

Παρόντες στην τελετή ήταν οι επικεφαλής των νέων αυτοδιοικητικών αρχών του νησιού: ο περιφερειάρχης Γιάννης Τρεπεκλής και οι δήμαρχοι Κεντρικής Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος και Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης. Το παρών τους έδωσαν επίσης πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη όπως ο πρώην βουλευτής Κώστας Παυλίδης, ο πρώην Νομάρχης Ανδρέας Παγκράτης, οι πρώην δήμαρχοι Μιχάλης Κάρρας και Γιάννης Προβατάς, αλλά και ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας  Κώστας Ζορμπάς με τον απερχόμενο πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Νίκο Μουζακίτη.

Στην ομιλία του ο κ. Μαχειμάρης έκανε λόγο για μία περίοδο που εγκαινιάζεται στην οποία θεωρεί πως θα έχει εξαιρετική συνεργασία με τους άλλους δημάρχους και τον περιφερειάρχη, με τους οποίους έχει ξαναβρεθεί πριν από πολλά χρόνια με κοινές θητείες στο μετερίζι της Αυτοδιοίκησης, ενώ έκανε αναφορά σε σειρά έργων και δράσεων που προγραμματίζει να υλοποιήσει στη δεύτερή του θητεία όπως επέκταση του δικτύου ύδρευσης με πόσιμο νερό, κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και κλειστού προπονητηρίου, δημοτικού θεάτρου και οδοποιία.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More